Referanser

Silje, 31 år

«Jeg begynte med PT for å komme ordentlig i gang med trening for å få styrket kroppen (spesielt ryggen). Det var viktig for meg og kunne lære riktig teknikk, intensitet og mengde – og å holde fokus!

Det har faktisk vært enda bedre enn hva jeg hadde forventet. Du har utrolig god kunnskap om det du holder på med, er dønn ærlig, motiverer og inspirerer, og jeg har jo hatt kjempestor fremgang på treningen. Du har fått meg til å innse at jeg faktisk er sterk!! 🙂

Du har alltid godt humør når vi er sammen, og det smitter over. Selv om jeg kan ha dårlige dager pga. smerter i ryggen, så går jeg alltid fra trening med deg med et smil om munnen, og vet at det faktisk går an å trene og få til noe selv om smertene er der, det er bare å vite hva 🙂Silje og meg

Treningsgleden, og styrken har jeg merket størst framgang på!! Jeg har opprettholdt treningen i snart et halvt år, og jeg har blitt mye sterkere!! Jeg har fått en enormt stor treningsglede ved å starte med PT, og lært god teknikk, hvor viktig pusten er, hvor viktig mat og søvn er, hva som er viktig å huske på og ha fokus på, når det er viktig å gi seg og når jeg IKKE skal gi meg 🙂

Jeg synes du er et fantastisk menneske og du har vært en helt uvurderlig støttespiller gjennom det halvåret jeg har trent med deg!

Jeg har gått fra veldig sporadisk trening og minimalt med treningsglede, til å trene 3 – 4 ganger i uka og faktisk glede meg til nesten hver eneste trening, og i tillegg har jeg virkelig funnet en veldig stor glede i styrketrening! Du har bidratt til at jeg føler meg stolt over meg selv! Tusen hjertelig takk Linda :)”

Jo-Håvard

“Jeg begynte med PT for å få gjort noe med formen, vekta samt at jeg hadde mye vondt i knær og skulder. Mine forventninger var at jeg skulle få et program som skulle følges. Tenkte egentlig jeg bare skulle ha en time men etter samtale med Linda ble det til 20 timer. Dette var litt for å klare å holde flyten i en lengere periode enn jeg vanligvis klarer da jeg starter nye prosjekt med stor iver å detter ofte av etter et par måneder fordi det ble for mye eller at jeg har pådratt meg en skade.

Det har vært kjempe bra så langt. Vi tok det rolig fra starten noe jeg har problem med å klare på egen hånd. Jeg forventet egentlig at det ble noe hardere kjør men ser nå at det var veldig viktig med den starten vi hadde med fokus på riktig utførelse av øvelsene.

Jeg har ikke hatt vondt i knærne etter at jeg startet med PT, og når jeg er flink med øvelsene jeg har fått beskjed om å gjøre har jeg heller ikke vondt i skulderen lenger. Kondisen er på et helt nytt nivå samt at styrken på sykkelen også er markant bedre, målet om å sykle fra kompisen er innen rekkevidde.

Synes egentlig du er veldig blid og motiverende, om det er dager hvor jeg føler jeg ikke har noe å gi og helst har hatt lyst til å ligge på sofaen får du snudd det til å bli en bra treningsøkt.”

Wenche, 39 år

“Jeg begynte med PT for å komme i form for å kunne fullføre 10 km løp.

Hadde aldri hatt PT tidligere så dette var en ny erfaring. Hadde forventninger om å få hjelp til å komme i gang med jogging, generelt bli i bedre form.

14188596_548248428696092_2343819972007144322_oSamarbeidet med PT har overgått mine forventninger! Har kommet i gang med både styrketrening og kondisjonstrening (jogging), og oppnådd fremgang på begge disse områdene. Lært ulike måter å drive intervalltrening på, noe som har hatt positiv effekt på joggingen. Fått økt kunnskap om kosthold. Opplevd vektnedgang, uten at dette har vært et mål vi har hatt fokus på.  Svært positivt at treningen har foregått både inne på treningsstudio og ute i naturen!

Ikke minst har PT bidratt til å gi meg treningsglede og mestringsfølelse! Pushet meg når jeg har tenkt at dette klarer jeg ikke, og da fått erfare at kroppen min tåler/klarer mer enn jeg tror. Fantastisk opplevelse! Opplever at treningen har vært svært godt tilpasset til meg og mine fysiske forutsetninger, og ikke minst til målet jeg har om å fullføre 10 km løp til høsten.

Kommer ikke på noe som kunne vært annerledes/forbedret, er veldig fornøyd med opplegget slik det har vært.”