Hvem er jeg?

Jeg er Linda Marie, sertifisert personlig trener fra Norges Idrettshøgskole, evig student (tar mastergrad i bevegelsesvitenskap ved NTNU), datter, venn, kollega, treningsentusiast. Så har jeg visst bekka tredve år.. Når skjedde det? 😀 Ja, alt det der stemmer. Men jeg er først og fremst et medmenneske. En person som ønsker å bidra til at andres liv blir bedre. Derfor finner du ikke kun informasjon om trening og treningstips på denne nettsida. Du finner også følelser, tanker, oppfordringer, glede, inspirasjon og innlegg av mer privat karakter. For det er dét livet består av, det består ikke kun av trening.

Etter kort tid som sosionom fant jeg ut at det var viktig å fullføre en mastergrad i helse- og sosialfaglig arbeid, bare for å være sikker på at det ikke var riktig yrke for meg. Jeg utdannet meg som personlig trener i 2014, da jeg endelig innså at jeg burde bytte beite. Og så riktig føles beiteskiftet at jeg nå har begynt på mastergrad i bevegelsesvitenskap på NTNU. (for øvrig et eksempel på at det aldri er for sent å bli det du ønsker å bli!)

Nærhet til naturen og menneskene rundt meg er noe jeg verdsetter høyt. Livet er kort og du vet aldri når det ender eller drastisk forandrer seg. Det er derfor det er viktig å leve her og nå; ta vare på seg selv og de man har rundt seg, følge drømmene sine, være snill og respektere andre. Og, viktigst av alt, man må gjøre ting som gjør EN SELV glad. Livet berikes av mennesker, opplevelser og god helse, ikke av materielle gjenstander.

Hvis du velger meg som personlig trener, får du noen som genuint ønsker å gjøre ditt liv bedre. Som ønsker at du skal nå dine mål, komme i bedre form og få mer overskudd i hverdagen. Jeg er opptatt av faglig dyktighet og utvikling, men anser relasjonen mellom oss som vel så viktig. Jeg vil bli kjent med deg, vite hva som  gir deg mestringsfølelse og får deg til å yte mer enn du trudde var mulig. Sammen kan vi gjennomføre effektive treningsøkter og tilpasse kosthold for raske resultater, men aldri på bekostning av sunnhet og helse.

Du stiller meg deg selv iført treningsklær. Jeg stiller med godt humør og dårlige vitser. Er du klar? 😀

Linda Marie

Tlf: 41220033,

E-post: PT_Hansen@enjoytheride.no

Instagram: pt_enjoytheride

Facebook https://www.facebook.com/PTLindaMarie/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA