Personlig trening

Vil du komme i gang? Ønsker du å komme i bedre form, men vet ikke hva du bør trene og hvordan øvelsene bør gjennomføres? Trener du mot en konkurranse? Eller har en liten ekspedisjonsfarer i magen? Da er jeg rette person for deg 🙂

Trening er fantastisk, det er prestasjoner, framgang og som en bonus kan man forme kroppen slik man vil. Men treninger er så mye mer enn hva du fysisk gjør, det er også mestring, glede, inspirasjon, en pause fra hverdagen og mentalt velvære. Og jeg har gleden av å få hjelpe folk som aldri har likt å trene, til å faktisk like trening. Til å hjelpe personer som har trent mye, til trene mer effektivt og få bedre gramgang. Å trene riktig er viktigere enn å trene mye!

Hvilke mål har du? Hva vil du oppnå? Viktige spørsmål, som du antakeligvis har en formening om svaret på. Alt du vil oppnå, kommer du til å oppnå hvis du “bare” gjør det du vet du må gjøre. Du vet at du må trene for god helse. Du vet at sjokolade, chips, fast-food og alkohol ikke gjør underverker for helse og kroppsfasong. Dét behøver jeg ikke fortelle deg. Jeg er ikke her for å gi deg en moralsk preken, men for å hjelpe deg å nå målene dine; hjelpe deg med å gjøre det du vet du «må» gjøre.

For meg er “hvorfor” spørsmålene minst like viktige. Hvorfor vil du gå ned i vekt og “stramme” opp kroppen? Hvorfor vil du gjennomføre en konkurranse? Har du faktisk tenkt over disse spørsmålene? Reflekter rundt «hvorfor», det er der motivasjonen din ligger – og kontakt meg, så skal vi få fart på sakene ?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Mail: PT_Hansen@enjoytheride.no
Mobil: 41 22 00 33

Du kan også følge meg på Instagram (pt_enjoytheride)

Arbeidssted: Fresh Fitness Tiller