Enjoy The Ride i praksis :D

Når lever du i nuet? Når og hvor får du roet ned? Og hvem ønsker du å tilbringe tiden din med da? Og hvor ofte reflekterer du over disse tingene vs. hvor ofte stresser du gjennom dagene – fra et gjøremål til et annet?

Vi lever (så vidt meg kjent) kun én gang. Og livet som du kjenner det kan brått snus. Enjoy the ride handler om å gjøre det beste utav livet; gjøre mer av det som gjør meg glad, og bli sterk nok til å si “nei” til de tingene jeg ikke ønsker å gjøre. Det er selvfølgelig ikke svart/hvitt, fordi en stor del av livet er forpliktelser – men det er forskjell på hva man faktisk må gjøre og hva man føler at man må gjøre.

En av de beste bursdagsgavene jeg har fått, fikk jeg i helga; tur til Jotunheimen. Jeg elsker å være i fjellet og samler på 2000-topper. Når alt kommer til alt, er minner og opplevelser noe av det jeg setter mest pris på. Og det er ikke bare fordi jeg har lett for å rote bort ting 😀 😀

Under kommer bilder av det som, for meg, er å nyte den ferden livet er. Jeg håper du finner/har funnet det som gjør at du nyter din ferd!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riktig god helg! Håper du får gjort mye av det som gjør det glad!

LM