The secret of getting ahead…

…is getting started!

Trening er så mye mer enn bare trening. Det gjør noe med humøret, med selvfølelsen og tankegangen. Det er faktisk ikke så nøye hva du gjør, så lenge du synes der er gøy!

Du behøver ikke løpe tusen mil, eller ta 300 kg i knebøy, eller gjøre akkurat det naboen din gjør. Ingen blir maratonløper uten å ha løpt før. Gjør noe du har lyst til å gjøre; begynn der du er, med den kroppen og formen du har. Og vær tilfreds med å være i gang!!

Alt annet kommer sigende etter – formen og helsa din vil bedres, du får gode resultater og på sikt får du til det du nå skulle ønske at du kunne gjort (og som en bonus endrer kroppsfasongen seg også).

I helga hadde jeg min første løpetur på flere uker (feber og ribbeinsbrist har satt meg litt ut av spill). Jeg gikk nok men enn jeg sprang, og økta varte 20 minutter totalt. Men so what om jeg ikke løp hela tida? Sjekk det gliset, da! Jeg klarte ikke engang å vente på at selvutløseren skulle få tatt bildet før jeg tok opp mobilen for å dra videre. Fantastisk godt å være i gang!

Ha tålmodighet, vær mild mot deg selv – men det aller viktigste: sett i gang!! Det skjer ingen endring hvis du ikke handler. Ikke vent, start nå! 🙂

You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.

LM