What you tell yourself every day will either lift you up or tear you down

Selvsnakk er det du tenker og sier til deg selv, flere ganger for dagen – når du ser deg i speilet, når du gjør noe bra, når du gjør ting som ikke er optimalt. Er du snill mot deg selv? Eller er rakker du ned på deg selv- ville du sagt det samme til en god venn? Tilegner du suksess ytre faktorer (eks: flaks) eller at du selv har vært dyktig ?  Og hvordan rettferdiggjør du for deg selv at du sier “ja” til noe, selv om hele kroppen roper “nei”? Er du bevisst hvordan det påvirker humøret, selvfølelsen og dagsformen din?

www.pinterest.com

Det er lett å tro at livet kommer til å bli bedre “bare” man oppnår noe, for eksempel hvis man bare får gått ned de siste fem kiloene, får forfremmelse på jobben, tjener bare litt mer penger, bare får kjøpt DEN bilen – da skal alt bli så mye bedre. Jeg tror ikke det. Materielle goder og eksterne faktorer er midlertidig quick fix. Jeg tror livet blir bedre når man begynner å behandle seg selv bedre. Når man sier fine og oppmuntrende ting til seg selv, tilskriver suksess egne ferdigheter, setter grenser og sier nei til ting man ikke vil.

www.quotesgram.com

 

Du er verdifull. Du har lyktes fordi du har ferdigheter som gjør det mulig å lykkes. Du er vakker. Det er mer enn OK å si nei, det at du ikke har lyst er grunn nok.

Ikke la noen, inkl. deg selv, fortelle deg noe annet!

Tror ikke jeg er alene om å ha en jobb å gjøre her. Hva tror du?

LM